Zoete, eetbare en spannende lingerie

Geen lingerie voor de hele dag en echt comfortabel zit het ook niet. Waarom zal je het dan dragen? Nou, misschien voor de lol, om je relatie wat spannender te maken of om momenten uit je kindertijd te herleven. Wat je ook precies wilt met deze Candy lingerie, bestaande uit 330 snoepjes, leef je uit!

Wie heeft dit verzonnen? Een beha, jarretels en een string die zowel leverbaar is voor vrouwen als mannen met die welbekende kleine ronde, simpele snoepjes. Vroeger droeg je een snoepketting met trots en at je er zelf de snoepjes vanaf, rond je vijftiende ging je naar een discotheek met de ketting om je hals om de leuke jongens een snoepjes uit je lekker ruikende nek te laten eten en nu gaan we nog even een stapje verder: snoepen rond de gevoelige plekjes van je vriend… of hij eet de snoepjes van jou af.

Het lijkt me duidelijk dat dit geen lingerie is voor een dagje op het werk (tenzij je een relatie met een collega of je baas ambieert), maar het is wel erg leuk verzonnen. Voor de verkoopprijs van een kleine tien euro per 'lingeriestuk' is het nog best wel leuk proberen. Kijk uit dat je je niet misselijk snoept!

 

Tags: eetbare lingerie, candy lingerie, candy g-string

Add to Favorites Add to Google Add to Ekudos Post to MySpace del.icio.us Add to Reddit
Add to MSN Reporter Add to NUjij Add to symbaloo Add to Stumbleupon Add to Yahoo Add to Furl

WNF
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.....Wil jij reageren op dit artikel?
Reageer op dit artikel