Nagels als edelstenen

Je handen zijn je visitekaartje en je nagels weerspiegelen – net als je huid – je conditie! Belangrijk dus om ze goed te verzorgen en regelmatig te verwennen! Rituals ontwikkelde hiervoor een complete serie nagelverzorgingsproducten. Acht nieuwe trendkleuren langhoudende nagellak, een base en top coat, nail whitener, French manicure en een nagelriemverzorgingspen. Alle producten zijn verrijkt met de edelsteen Robijn en bevatten daarnaast hun eigen extra edelsteen, zoals Rozenkwarts, Amber en Amethist.

De nieuwe Rituals langhoudende nagellak is er in acht sprankelende kleuren, verrijkt met de kracht en glans van edelstenen. Kleur je nagels deze zomer bijvoorbeeld met Smart Rose, Ruby Red of Amber Stone. Avondje uit? Kies dan voor Late Night Ruby of Sapphire Moon. Dankzij het platte penseeltje is de nagellak in één beweging gelijkmatig aan te brengen.

Je nagelriemen hou je zacht, soepel en gezond met de handige nagelriemverzorgingspen. Dit product is verrijkt met Robijn, Jojoba-olie en Vitamine A, E en F. De harde edelsteen Robijn versterkt je nagels, terwijl de Jojoba-olie en vitaminen je nagelriemen voeden en verzorgen. Ook de base coat, top coat, nail whitener en French manicure zijn verrijkt met robijn, in combinatie met maansteen.

De nagelriemverzorgingspen kost € 7,50, alle andere producten € 9,90 per stuk.

Op www.rituals.com kun je terecht voor verkooppunten bij jou in de buurt. De producten zijn ook online te bestellen via de Rituals webshop.

 

Tags: nagels, edelstenen, Rituals, nagelverzorging, nagellak

Add to Favorites Add to Google Add to Ekudos Post to MySpace del.icio.us Add to Reddit
Add to MSN Reporter Add to NUjij Add to symbaloo Add to Stumbleupon Add to Yahoo Add to Furl

WNF
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.....Wil jij reageren op dit artikel?
Reageer op dit artikel