Een stralende huid met La Mer

Als echte fysicus begreep Dr. Max Huber, stichter van La Mer, als geen ander de kracht van licht. Hij was ervan overtuigd dat energie in het lichtspectrum noodzakelijk is voor ons welzijn. De onderzoekslaboratoria van Max Huber hebben verder gebouwd op dit principe en een formule ontwikkeld die de kracht van het licht aanwendt in een dagelijkse hydraterende zonnefilter. The SPF 30 UV Protecting Fluid beschikt over een breed spectrum UVA/UVB-bescherming en biedt zichtbare lichttransformerende voordelen.

De exclusieve 'Hollow Photonic Spheres' in The SPF 30 UV Protecting Fluid nemen licht op, buigen het als het ware een andere kant op en verspreiden individuele lichtgolven. The SPF 30 UV Protecting Fluid biedt hierdoor bescherming tegen de zon, terwijl de 'Hollow Phototonic Spheres' voor een flatterend lichteffect zorgen waardoor de huid er stralender uitziet. De Fluid wordt aangebracht over de normale dagverzorging.

La Mer producten zijn verkrijgbaar bij erkende drogisterijen en parfumerieën. De adviesverkoopprijs van SPF 30 UV Protecting Fluid is € 75.

 

Tags: La Mer, Dr. Max Huber, licht, The SPF 30 UV Protecting Fluid, Hollow Photonic Spheres

Add to Favorites Add to Google Add to Ekudos Post to MySpace del.icio.us Add to Reddit
Add to MSN Reporter Add to NUjij Add to symbaloo Add to Stumbleupon Add to Yahoo Add to Furl

WNF
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.....Wil jij reageren op dit artikel?
Reageer op dit artikel