Help je haar de zomer door

Nu de zon weer schijnt genieten we weer volop van het buitenleven. Massaal trekken we naar de terrasjes, picknicken we in het park en dineren we aan de boulevard. Heerlijk! Helaas heeft de zon ook een groot nadeel: UV-straling! Driftig smeren we daarom dagelijks met dure antizonnebrandmiddelen om rimpels en andere nare zaken te voorkomen. Vaak vergeten we echter onze lokken, die in deze periode ook zeker wat bescherming kunnen gebruiken! In de buitenlucht wordt het haar namelijk veelvuldig blootgesteld aan zonlicht, wind, zout en chloor waardoor de conditie van het haar verslechtert. Beschermen dus! We helpen je een handje en hebben alvast een overzichtje gemaakt van de lekkerste beschermende haarproducten...

Keune heeft een speciale lijn sun care producten voor je haar. De Sublime lijn bestaan uit beschermende hair & body shampoo, conditioner, haarolie, en een serum. Handig: stop het serum in je handtas, zo kom je nooit voor verassingen te staan! Het serum bevat vitamine E en een UV-filter. Het voorkomt pluizig haar, gespleten haarpunten en geeft sterke glans.

Ook Redken heeft natuurlijk een verzorgende lijn die ons haar moet redden van alle narigheid die de zon teweeg brengt: UV Rescue. Klinkt heel stoer, en maakt zijn naam ook zeker waar! Het C2 Solar complex beschermt zowel de binnen- als de buitenkant van het haar. De lijn bestaat uit een after-sun shampoo, protective oil, shimmering defense, daily sun milk en recovery treat.

Een andere complete sun care lijn is Kérastase Soleil van L'Oréal. Deze lijn heeft speciale verzorging voor zowel gekleurd als natuurlijk haar. De beschermende producten bevatten een UV-filter en de reinigende en verzorgende producten verwijderen chloor en zoutresten. Onmisbaar in je beautycase dus deze zomer!

Houdbaarheidsdatum
Nog een beschermend product over van vorig jaar? Helaas, je zult toch richting drogist of kapper moeten om een nieuwe lading in te slaan. Anti-UV producten hebben namelijk geen eeuwige levensduur, een zonnebrandmelk van vorig jaar zal je dit jaar niet meer beschermen tegen de zon! Je kunt de producten natuurlijk nog wel puur als verzorgingsproduct gebruiken.

 

Tags: zonneproducten, haar, haarverzorging, zomer, zonneverzorging, Keune, Redken, Kéasrase, L'Oréal

Add to Favorites Add to Google Add to Ekudos Post to MySpace del.icio.us Add to Reddit
Add to MSN Reporter Add to NUjij Add to symbaloo Add to Stumbleupon Add to Yahoo Add to Furl

WNF
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.....Wil jij reageren op dit artikel?
Reageer op dit artikel