Braez… Beauty and Ease

Om je lekker te voelen in de outfits die je draagt, is comfort en ook luxe erg belangrijk. Het ideale kledingstuk moet volgens Braez dan ook een combinatie van beide zijn: luxe kleding die heerlijk comfortabel aanvoelt. Braez gaat ervan uit dat kleding pas echt luxe is als je je er goed in voelt en stelt dan ook hoge eisen aan het design en de materialen. Door het gebruik van comfortabele stoffen van hoge kwaliteit, geeft Braez je de mogelijkheid om je altijd goed te voelen in je outfit. De androgyne look die het design uitstraalt, creëert een gevoel van tijdloze elegantie zonder uit het oog te verliezen dat Braez vooral easy moet voelen.

Voor de komende winter brengt Braez weer een collectie fijne items die in geen enkele kledingkast mogen ontbreken. Eenvoud, comfort en 'ease' zijn al jaren de kracht van Braez en ook dit seizoen zien we weer heerlijke, comfy-chic basisitems met een hoog 'feel good' gehalte. Kleding waarin je lekker weg wilt kruipen op de bank, maar ook buiten de deur fantastisch mee voor de dag komt.

Ook in deze winterse collectie van Braez is weer volop variatie te vinden. Bijvoorbeeld de romantische tuniekjes en jurkjes met prachtige afwerkingen als fijne plooitjes en subliem smockwerk. Perfect om te combineren met een lichte skinny jeans of gewoon met een eenvoudige legging. En als de winterkou haar intrede maakt, dan zijn de prachtige, luxe vesten en jurkjes van grove breisels ideaal om je behaaglijk warm te houden en je outfit te complementeren. Voor nog meer comfyness draag je onder je Braez outfit fijne hemdjes en broekjes van superzachte katoen. Alles in een heerlijk kleurenpallet van lieflijke poedertinten aangevuld met sober doch chique grijs.

Even tijdoos als trendy kun je de onderlinge items waanzinnig goed combineren waardoor je je outfit telkens weer een compleet andere uitstraling kunt geven. Draag jouw Braez must-haves in de diverse zachte tinten met elkaar of hou je outfit volledig tone-in-tone.

Braez voelen is ervan houden!

 

Tags: Braez, kleding, wintercollectie, tuniekjes, jurkjes, vesten, breisels

Add to Favorites Add to Google Add to Ekudos Post to MySpace del.icio.us Add to Reddit
Add to MSN Reporter Add to NUjij Add to symbaloo Add to Stumbleupon Add to Yahoo Add to Furl

WNF
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.....Wil jij reageren op dit artikel?
Reageer op dit artikel